En Ny Vingårdspartner

Domaine La Provenquière i Capestang

Vi är väldigt glada att kunna  lägga till denna stora vingård som vår partner. En vingård med 155 ha mark och en riktigt stor produktion och ett väldigt brett sortiment med över 20 olika viner. Man har bl a 9 st olika Monocepage viner ( vin gjorda på bara en druva) vara hela 5 st är vita, vilket i sig är ovanligt i dessa trakter. En annan stor fördel med stor volym  är att priset är bland de bättre vi hittat. Här kan man faktiskt hitta bra viner runt 75 Kr (inkl Svensk alkoholskatt och svensk moms) samt att här finns riktigt eleganta viner under namnet Achilleus, både vit och röd.

domaine de la provenquière
domaine de la provenquière

Ett nytt sätt att boka resa! 

 

panorama-ceps

 

 

Under året som gått har vi haft många svenskar på besök som önskat ha en blandning av vingårdsbesök och lite alternativa aktiviteter i närheten.

Vi har nu satt ihop ett antal förslag på dagar då man blandar sightseeing med vingårdsbesök, alternativt bara vingårdsbesök.

Ett nytt sätt att planera och boka sitt besök i Languedoc. Normalt bokar man sitt boende först och utifrån detta tittar man på vad det finns att se och göra när man kommit dit.

Nu kan du göra tvärtom och boka en del aktiviteter  först – Och få tips om boende i närheten.

Allt från personliga Chambre d’Hotes till Chateau.

 

Vill du diskutera och prata igenom det hela är det bara att ringa så hjälper vi till att plocka ihop ett bra program

Tänk på att detta bara är förslag och idéer och att det går att välja ut, stuva om och blanda nästan hur man vill

Så vänta inte utan ge dig i kast med att boka en resa som vi kan lova blir givande och minnesrik

 Du hittar mer information under rubriken Vinaktiviteter i huvudmenyn där du kan läsa mer i detalj om det olika alternativen och de olika vingårdarna

kjell@hansby.fr         +33 (0)6.76.25.92.17

 

 

 

 

Recent Products