Vingårdsupplevelser

VINGÅRDSBESÖK

 Vi har många svenska gäster på besök. Att göra ett vingårdsbesök är väldigt populärt  och vi lovar att det blir en personlig upplevelse. Ett privat besök på vingårdarna i regionen och att få diskutera vin med vinbönderna själva tillhör höjdpunkterna under en Frankrikevistelse. Att bo mitt i det stora vindistriktet Languedoc innebär att vi har nära till  de vingårdar som vi samarbetar med. De flesta vinbönder pratar utmärkt engelska och guidar dig gärna genom hela tillverkningsprocessen. Under skörden i augusti-september kan det vara lite svårare att komma intill så tänk på att vara ute i god tid under denna period.  

Vinbonden tar idag som regel en liten summa betalt för ett besök och provning. Handlar du minst 1 kartong/ person , dras detta av från slutsumman.

Tänk på att man förväntas köpa några av favoritvinerna som tack för besöket och engagemanget. Man besöker ju trots allt vinbonden på sin arbetsplats och upptar en del av arbetstiden. Man får inte se dessa besök som en turistattraktion utan mer som en inblick i vinbonden vardag.

Vi bokar in dig och möter upp hos vinbonden. Flyger du hem så skickar vi ditt vin direkt till din dörr.

Vill du prata igenom det hela är det bara att ringa så hjälper vi till att sätta ihop ett bra program

[email protected]. +33 647 00 12 99