VIP-Exklusivt

Under de 6 år som vi haft vårt vinhus i Languedoc har vi fått många nya vänner och bekanta. En hel del har hälsat på och tillsammans har vi besökt vingårdar, testat vin och ätit god mat runtom i regionen. Några har besökt oss när Ulf Palmnäs ( vår svenske världsmästare)har haft sina vinkurser under åren.

Som du säkert förstår lever vi bland vingårdarna och får ofta förslag på nya viner, ser innovationer och nytänkande. 
Många köper samma viner av vana, eller för att man inte tycker sig ha tillräckligt med kunskap om ämnet. Det kan leda till att man missar en massa goda och prisvärda alternativ.

Exklusivt Languedoc
Vi letar och handplockar viner åt dig och du, som exklusiv kund, får var tredje månad, 2 x 6 (dvs.12 flaskor) spännande viner levererade till din dörr. I god tid före utskicket får du en beskrivning av vinerna och kan bestämma om du vill ha leverans eller ej. Med vinerna finns utförliga beskrivningar från vingården och provningsprotokoll. Vill du att vi gör en presentation till dig ordnar vi detta. Prisklass ca.100-250 :-/ flaska + frakt 349:- ( 12-18 flaskor). Det skulle även vara trevligt om du ville ge feedback på vinerna och på så sätt påverka ordinarie sortiment.

Du får alltid förhandstips på erbjudande på riktiga specialviner och cuveér och har förtur vid anmälningar till digitala vinprovningar med vinbönder eller sommelier.

Du har förtur och kampanjpris på speciella erbjudanden.

När du kommer till Languedoc anordnar vi en extraprovning enbart för dig och dina bekanta.

Vill du vara med ? Skicka ett mail så ordnar vi detta   
maria@hansby.fr